Oktatási lehetőség a 2022-2023-as tanévben bármely tudományterületen vagy művészeti ágban. Alapfeltétel a pályázott témában 2021. december 1-ig megszerzett PhD/DLA oklevél és az amerikai egyetem meghívólevele. Az ösztöndíj időtartama 1 vagy 2 szemeszter. Pályázat beadási határidő: 2021. október 15. Az online jelentkezés megkezdése előtt kérjük olvassa el az alábbiakat:
Fulbright Oktatói ösztöndíjak


Fulbright Kutatói ösztöndíjak

Kutatási lehetőség a 2022-2023-as tanévben bármely tudományterületen vagy művészeti ágban. Alapfeltétel a pályázott témában 2021. december 1-ig megszerzett PhD/DLA oklevél és az amerikai akkreditált intézmény meghívólevele. Az ösztöndíj időtartama 3 – 5 hónap. Pályázat beadási határidő: 2021. október 15. Az online jelentkezés megkezdése előtt kérjük olvassa el az alábbiakat: Fulbright Kutatói ösztöndíjak


Fulbright ösztöndíjak az Egyesült Államokba 2022-2023


Továbbtanulási / kutatási lehetőség a 2022-2023-as tanévben bármely tudományterületen vagy művészeti ágban. Alapfeltétel a pályázott témában legkésőbb 2021. július 31-ig szerzett legalább BA/BSc szintű diploma. A pályázók az Egyesült Államok bármelyik egyetemét választhatják. Pályázat beadási határidő: 2021. május 17. Az online jelentkezés megkezdése előtt kérjük olvassa el az alábbiakat: Fulbright Posztgraduális Hallgatói Ösztöndíjak


Szakmai továbbképzéssel kombinált egy éves tanulmányi program a 2022-2023-as tanévben a program által felkínált amerikai egyetemen. Ajánlott: A közszolgálat iránt elhivatott szakemberek számára, akik szakmai tapasztalataikat szeretnék bővíteni. Pályázat beadási határidő: 2021. május 17. Az online jelentkezés megkezdése előtt kérjük olvassa el az alábbiakat: Humphrey ÖsztöndíjCOVID-19 információ

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a Fulbright Bizottság és az EducationUSA Tanulmányi Tanácsadó Központ további értesítésig részben online, otthoni munkarendben folytatja tevékenységét.

Minden, személyes kapcsolatot igénylő szolgáltatás, ügyfélkapcsolat (felkészítő foglalkozások, előadások, stb.) szünetel. Számítógépes gyakorlás, személyes konzultáció, könyvkölcsönzés előzetes egyeztetés alapján elérhető: info@fulbright.hu telefon: 462-8040.

Tanácsadással, tájékoztatással elsősorban online, vagy e-mailben állunk rendelkezésükre. A Fulbright programot, illetve általában az Egyesült Államokban történő továbbtanulást érintő kérdéseiket várjuk az info@fulbright.hu e-mail címen.

A Fulbright-Prometric Számítógépes Vizsgaközpont 2020. december 2-től újra fogad vizsgázókat.

***

Due to the current health emergency situation, the Fulbright Commission and the EducationUSA Advising Center will conduct its activities partially online. In-person client service, and personal appointments are available at pre-arranged dates (either by phone +36-1 4628040, or e-mail: info@fulbright.hu). Workshops, and information seminars are cancelled until further notice.

The Fulbright-Prometric Computer-based Testing Center is re-opened from December 2, 2020.


 

Fill out my online form.